Topic: Potrzebuje adwokata wierzytelności z Warszawy lub ewentualnie okolic
Nie wiem, czy da się tą sprawę załatwić. Ale zależy mi na odzyskaniu pieniędzy… Potrzebuje adwokata wierzytelności. Ktoś coś?
You are not logged in. Please login or register.
Nie wiem, czy da się tą sprawę załatwić. Ale zależy mi na odzyskaniu pieniędzy… Potrzebuje adwokata wierzytelności. Ktoś coś?
Wiesz adwokat od wierzytelności to ci pomoże ocenić czy warto jest wogole bawić się w jakiekolwiek wezwania do zapłaty itd. Bo może być i tak, że osoba jest nieosiągalna pod względem prawnym w Polsce i wtedy robi się naprawde ciekawie.
To chodzi o to, że adwokat pomoże ci ocenić szanse to raz a dwa przygotować np. wniosek do sądu. Zobacz sobie tu strefawindykacji.pl/adwokat-wierzytelnosci jak chcesz kogoś takiego bo ja z tej firmy korzystałam. w tej zakładce masz info jak działa tam adwokat wierzytelności Warszawa to główny ich teren działania, ale ogolnie zajmuja się klientami w zasadzie z całej Polski. Bo oni zajmuja się tez egzekucjami komorniczymi ale to już na podstawie wyroku sądowego.
To na co można narzekac w Polsce to to że w bardzo łatwy sposób ukryć to ile ma się pieniędzy. A potem jest tak, że nawet jak się komus naleza pieniądze to on ich nie może dostac.
Dla mnie to chore. Ale akurat strefawindykacji.pl zajmuje się tez osobami które probuja ukryc swój majątek no ale i tak kazda sprawa jest indywidualna. Napewno z ich pomoca jest łatwiej odzyskac dług szczególnie jak się niezna prawa. Bo oni odzyskiwaniem długów przeciez zajmuja się na co dzien wiec maja doświadczenie w tym spore.
To jest tak, że jak powierza się sprawę firmie windykacyjnej, to da radę nawet pewnie szybciej załatwić. Ale jak droga polubowna nie pyknie, to wtedy sąd. A tu różnie jest z rozprawami, bo ktoś może przynosić np. lewe zwolnienia lekarskie, lewe pobyty w szpitalu.
Ale prawda jest taka, ze z odzyskiwaniem długów nie ma co czekać. Bo wartość pieniądza przecież maleje a nie rośnie.
No i dlatego też trzeba szybko znaleźć sobie adwokata wierzytelności i heja. Bo dla takich mądralińskich to się należy.
Wiesz niestety w Polsce jest tak, że ludzie myślą, że dopóki nie ma wyroku to nic nie musza placic…