Topic: Znacie tanie ale ładne apartamenty na wynajem?
Czy znacie jakieś wygodne, niedrogie apartamenty w Warszawie? Pod wynajem, na chwilę dwie, nie do zakupu.
You are not logged in. Please login or register.
Czy znacie jakieś wygodne, niedrogie apartamenty w Warszawie? Pod wynajem, na chwilę dwie, nie do zakupu.
Moja firma gdzieś wynajmowała niedawno, kumpel wrócił bardzo zadowolony, jak chcesz to popytam go o szczegóły, ok.?
Będę wdzięczny, zajrze na moment tutaj jeszcze dzisiaj.
Hej, ja znam bardzo ładne i dość tanie apartamenty na wynajem jakbyś był zainteresowany to rzuć okiem na taki adres, http://mishmashhostel.com/blog/rooms_type/apartamenty/ wydaje mi się że warto, bo warunki super, a do tego ceny bardzo przystępne. Zatrzymałam się tam niedawno jak byłam na konferencji i powiem szczrze, jeszcze nigdy tak nie wypoczęłam nocą, jak tam. To nei hotel z tabunem ludzi, hałasami na korytarzu. Tylko spokojne miejsce, gdzie można się przygotować do wystąpienia, zrelaksować itp. TV jest, sieć z WiFi, no dla mnie wszystko, co trzeba.
O, widze że już nie musze polecać ci tego, co w firmie ostatnio znaleźli.
A co? To co pisała ta pani jest lepsze?
Nie, to to samo! Zobacz, jaki link dostałem od kumpla jak zapytałem go o apartamenty pod wynajem na dni. Dokładnie to samo, no nie tak rozbudowane, ale ta sama firma, http://mishmashhostel.com/. Chyba to faktycznie najlepsze apartamenty na wynajem bo skoro dwie obce osoby na to samo wskazują, to coś w tym musi być nie?
kumpel mówił, że w swoim pokoju miał wszystko, łącznie z kieliszkami do wina. Standard wysoki, cena odwrotnie, tanio jest, jak na stolice.
Chyba nie będę miał wyjścia, jak tylko do tego apartamentu się wbić. Skoro tylu ludzi o nim pisze, to znaczy, że jest dobry.
Wiesz, jak tak popatrzyłem, to mi się spodobało, fajne miejsce żeby zatrzymać się nawet z rodziną, jak jedziesz na chwilę.
Rodziny na razie nie mam, ale faktycznie jakbym chciał narzeczoną zabrać na mały wypad, to lokalizacja super, nie?
Firma ma też hostel na samym starm mieście, tam dopiero jest blisko wszędzie. Ale inny komfort, apartamenty lepiej wypadają.