Topic: Macie drzwi antywłamaniowe czy zwyczajne?
Zastanawiam się jakie wybrać
You are not logged in. Please login or register.
wudwro.pl → Ważne sprawy → Macie drzwi antywłamaniowe czy zwyczajne?
Zastanawiam się jakie wybrać
A potrzebujesz antywłamaniowych? Jak nie to chyba nie ma co przepłacać
Nie jestem milionerem jeśli o to ci chodzi ani nie mieszkam w niebezpiecznej dzielnicy ale włamanie chyba zawsze może się zdarzyć, zwłaszcza w dzisiejszych niebezpiecznych czasach
Jak tak to skoro już kupujesz drzwi to dołóż trochę i może faktycznie wybierz antywłamaniowe
Ja mam drzwi antywłamaniowe, kupiłam je tutaj: http://drzwiwloskie.pl/drzwi-zewnetrzne … lamaniowe/ i jestem zadowolona z wyboru. Co prawda włamać nikt się nie próbował, wiec nie mogę ocenić skuteczności w tym sensie (na szczęście) ale podoba mi się ich solidność, to też bardzo ważna cecha, wydaje mi się, że takie drzwi są często solidniejsze niż zwykłe. Wiec ja polecam takie kupować
Dzięki za opinię, skoro jesteś zadowolona to może ja też powinienem kupić w tym sklepie DOM-BUD Serwis zwłaszcza że jeszcze nie znalazłem interesującej oferty drzwi ani dobrego sklepu. Polecasz go?
tak, zdecydowanie, bardzo dobrej jakości produkty importowane chyba głównie z Włoch, przystępne ceny i bardzo fachowa obsługa, doradzają przy wyborze drzwi (więc to może jest rozwiązanie twojego dylematu) i montują drzwi, mnie to wszystko bardzo pasowało
Ok, to chyba faktycznie też muszę się do nich zgłosić, dzięki za pomoc
wudwro.pl → Ważne sprawy → Macie drzwi antywłamaniowe czy zwyczajne?